Магазин "Спорттовари"

Спорттовари - фото
проспект Незалежності, 107
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд11:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Магазин «СПОРТТОВАРИ» стане вашим надійним партнером та помічником у заняттях спортом — ми пропонуємо якісний товар для професійних спортсменів та тих, для кого спорт став хобі та можливістю покращити самопочуття та здоров'я незалежно від віку чи статі: товари для жінок, які займаються фітнесом чи аеробікою, чоловіків, які дбають про свою фігуру та фізичну підготовку чи дітей, які мріють стати професійними спортсменами та активно займаються спортом.

І саме тому, ми намагаємось постійно оновити та розширити асортимент товару, пропонуючи досить широкий вибір якісних спорттоварів різних видів спорту незалежно від часу року, будь-то активний відпочинок чи туризм.

Тим паче, що ми є офіційними представниками фірм Inter Atletika та HouseFit, а, отже можемо запропонувати продукцію відмінно якості, гарантовано надійної, яка має хороші експлуатаційні та технічні характеристики та допоможе завжди тримати себе в формі та слідкувати за своїм здоров’ям.

А наші продавці-консультанти допоможуть дізнатись більше, а, отже, й зробити правильний вибір саме до своїх можливостей, потреб та побажань. Головне — визначитись, що саме ви шукаєте.

У нас наявні сертифікати якості та відповідності стандартам якості та безпеки — те, що дозволить вам займатись улюбленою справою, не переймаючись.

Дійсно низькі ціни — це наша конкурентна перевага — порівнюйте і вибирайте. Не тільки економте з нами, але і зробіть покупки, від яких буде користь вам і вашим дітям.

Широкий асортимент:

  • спорттоварів різних видів;
  • тренажерів;
  • спортивного одягу та взуття;
  • туристичного спорядження.

Відгуки