Салон-магазин "Вікна-двері"

Вікна-двері - фото
вулиця Головна, 35
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

При встановленні, заміні дверей та вікон потрібно відповідально підходити до вибору продукції. Адже правильний монтаж, вікна з якісного профілю, міцні двері стануть запорукою енергоефективності вашого дому. Подбайте про затишок вашої оселі та обирайте металопластикові вироби в салоні-магазині «Вікна-двері».

А для того, аби наповнити простір неймовірним затишком, ми підібрали вдалі варіанти захисних ролет і жалюзі. Саме завдяки нашому широкому асортименту ви зможете знайти щось унікальне та привабливе для оселі, а оптимальні ціни та відмінний сервіс не залишать вас байдужими. До того ж пропонуємо виготовлення на замовлення та виїзд на встановлення навіть за межі міста.

Ми пропонуємо широкий асортимент продукції — від вікон і до гаражних воріт. Компетентні працівники салону допоможуть вам обрати необхідну одиницю товару, підберуть оптимальний варіант, нададуть фахові рекомендації щодо монтажу та експлуатації. Наша продукція має сертифікати якості та відповідає нормам ДСТУ. Ви будете задоволені співвідношенням ціни та якості.  

Продукція магазину «Вікна-двері»:

  • вікна: металопластикові, балконні, в лоджії;
  • захисні ролети, рулонні штори;
  • підвіконня, жалюзі, москітні сітки;
  • системи відливу;
  • двері: вхідні міжкімнатні, броньовані (здійснюємо заміри, доставку та монтаж);
  • гаражні ворота, фурнітура.

Відгуки