Салон "Імперія Гардин"

Імперія Гардин - фото
вулиця Калинівська, 13а
(Ринок "Калинівський")
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Стильне оформлення вікон важливе для гармонійного вигляду всього приміщення. Завдяки використанню сучасних матеріалів та способів їх обробки є можливість втілити в життя цікаві дизайнерські рішення. Залежно від функціонального призначення приміщення та його розмірів використовують різні типи матеріалів та фасони штор.

Легкі й невагомі тюлі підходять для дитячої кімнати, вітальні. Вони візуально збільшують простір, надають делікатних акцентів.

Штори з непрозорих важких та масивних тканин будуть доречними для оформлення кабінету, бібліотеки. Обираючи ті чи інші штори, зважайте на загальний стиль приміщення, його кольорову гаму.

При виборі штор та тюлі слід комплексно добирати й відповідні карнизи.

Магазин «Імперія гардин» спеціалізується на пошитті та підборі комплектів гардин, штор, тюлі. Наші консультанти підберуть карнизи та необхідні аксесуари, які гармоніюватимуть зі шторами.

Завдяки величезному асортименту товарів магазин зможе забезпечити виконання різних замовлень. Ми зможемо втілити ваші мрії та фантазії щодо досконалого оформлення інтер’єру приміщення.

Наш досвід роботи та рівень підготовки фахівців магазину дозволяє виконати замовлення на високому рівні якості, швидко та надійно.
 

Відгуки