Студія меблів "Gamma"

Gamma - фото
вулиця Героїв Майдану, 190Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Надійність виробів, новаторство та комплексний підхід — головні складові успішної роботи салону меблів «Gamma», які гарантують відмінний результат. Наш досвід та вміння майстрів створюють речі, які прослужать довгий термін.

В розробці предметів інтер’єру втілюємо правила ергономіки, нові технології та матеріали. Слідкуємо за модними тенденціями в облаштуванні помешкань, враховуємо зауваження та побажання кожного замовника. Ми строго дотримуємося строків виконання замовлень.

Наші послуги включають:

  • дизайнерські роботи — планування, підбір типу інтер’єру та меблів;
  • ремонт квартир, включаючи підбір матеріалів;
  • виготовлення меблів під замовлення: кухні, спальні, вітальні, дитячі кімнати, шафи-купе;
  • продаж фурнітури.

Індивідуальне замовлення меблів має певні переваги над типовими взірцями завдяки можливості втілити свої побажання щодо комфорту та потреб, попередньо спланувати її розміщення, обрати бажані матеріали корпусу та фасадів, фурнітуру. Кожна деталь меблевого гарнітура буде зроблена для вашої зручності.

Завчасне планування та підбір меблів допомагає правильно розмістити всі комунікації та електрику в приміщенні, уникнути труднощів при ремонті.

Салон меблів «Gamma» є офіційним представником виробників фурнітури Cebi, Aliste, Starax в Чернівцях та Чернівецькій області. 

Відгуки