Віта СК

Віта СК - фото
вулиця Ярослава Мудрого, 192Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:0012:30 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

 

Художні вітражі

 

Виготовлення та монтаж: вітражів, вітражних вікон, стель, розсувних перегородок і фасадів шаф-купе. Великий вибір ескізів вітражів в нашому каталозі. Можливість розробки індивідуального малюнка спільно з нашими дизайнерами. Застосування новітніх технологій та високоякісних матеріалів від провідних світових виробників

Технологія CADRAM є однією з найпопулярніших методів виготовлення декоративного скла. Також наша технологія відома як технологія «заливних» або «полімерних» вітражів.

Суть технології лежить в наступному: на скло наноситься міцний полімерний контур, після чого проміжки заливаються кольоровими полімерними лаками, які після застигання стають стійкими до механічних пошкоджень. Можливий малюнок будь-якої складності, тут можуть бути не тільки криволінійні, а й геометрично правильні елементи потрібного розміру і конфігурації. Лаки дозволяють передати велику кількість відтінків кольору в залежності від концентрації і процентного співвідношення вихідних пігментів. Крім звичайних пігментів використовуються і флуоресцентні.

Матеріали стійкі до перепадів температури і агресивного впливу зовнішнього середовища і ультрафіолету. При виготовленні вітражів можуть бути використані різні види скла, дзеркал, а так же загартоване скло і триплекс, що надає їм безпеку при експлуатації і дозволяє використовувати в сходових маршах, стельових конструкціях.

На думку фахівців, що працюють за технологією CADRAM, жодна з відомих технік виготовлення вітражів не дає кращого поєднання цін, термінів, якості та можливостей застосування. Додатковою перевагою технології CADRAM є те, що вітраж можна наносити не тільки на скло, а й на інші рівні поверхні.

Так само вітраж можна поєднувати з інкрустацією. Інкрустація - це поклейка елементів зі скла з використанням ультрафіолетового клею. Елементи можуть бути різного кольору, розміру і форми. Приклади використання інкрустації з вітражем Ви можете побачити в нашій галереї.

За допомогою у виборі малюнка і розробки ескізу Ви можете звернутися до наших фахівців. Замовити вітраж можна відвідавши наш офіс або віддалено (по телефону, через інтернет).

Окремо можуть бути надані послуги з виготовлення склопакетів з вітражним склом, доставки, монтажу і ін. Також пропонуємо розробку індивідуальних ескізів вітражів для вашої продукції і систему партнерських відносин з гнучкою системою знижок.

Відгуки