Auto Star

Auto Star - фото
вулиця Коломийська, 15а
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 16:00Без перерви

Інформація

AUTO STAR - Автозапчастини для іномарок за низькими цінами.

Купувати автозапчастини для іномарок будь-якого року виробництва найкраще у перевірених часом постачальників. Протягом багатьох років наша компанія успішно займається продажем різних автозапчастин для машин іноземного виробництва.

Наш магазин запчастин для іномарок пропонує: нашим клієнтам широкий асортимент автозапчастин, деталей, агрегатів і механізмів кращих автомобільних брендів світу. Наші склади налічують до 8 млн. позицій товару від найвідоміших виробників.

Дороги та магістралі України рясніють яскравими і харизматичними авто. Надійні сімейні седани, потужні позашляховики, машини представницького класу, сучасні мінівени і швидкі спортивні авто - всі ці автомобілі, незалежно від року виробництва і умов експлуатації, рано чи пізно мають потребу в плановому технічному огляді та заміні відслужили свій час деталей. Будь-які запчастини на іномарки повинні бути виготовлені із сучасних матеріалів і повністю відповідати параметрам автомобіля, на який вони встановлюються. Всі деталі і запчастини, з асортименту нашого магазину, відповідають світовим стандартам якості, що підтверджується супровідними документами провідних виробників світу.

У нас ви можете замовити будь-які автозапчастини для іномарок дуже дешево.

Для японських (Тойота, Лексус, Ніссан, Міцубісі, Мазда, Хонда), корейських (Кіа, Хендай, Daewoo (Деу), SsangYong), європейських (Мерседес, БМВ, Ауді, Фольксваген, Порше, Шкода, Опель, Сітроен, Пежо, Рено, Ленд Ровер, Вольво) і американських (Форд, Шевроле і т.д.) автомобілів - від кращих виробників оригінальних запчастин і якісних аналогів, як оптом так і в роздріб, в короткі терміни - з нашого складу або на замовлення.

Перед тим як купити запчастини для іномарок в нашому магазині ви можете отримати безкоштовну консультацію у наших фахівців. Використовуючи сучасне комп'ютерне та програмне забезпечення наші консультанти створять динамічні моделі роботи агрегатів вашого авто і запропонують найкращі варіанти щодо поліпшення ходових якостей вашого автомобіля, збільшення потужності двигуна, створення неповторного зовнішнього вигляду машини. За роки роботи на автомобільному ринку фахівці нашого магазину допомогли поліпшити роботу і надійність декількох тисяч авто, брали участь в тюнінгових модифікаціях іноземних машин, доставили сотні індивідуальних замовлень для раритетних авто. Завдяки роботі висококваліфікованих консультантів по лакофарбових матеріалів і автомобільним маслам нашим клієнтам вдалося уникнути непотрібних переживань через дрібних подряпин і передчасного зносу механічних елементів своїх авто.

У разі появи на корпусі автомобіля невеликих вм'ятин і сколів зовнішнього покриття наші консультанти запропонують вам спеціальні полімерні пасти і карбонові сполуки, покликані приховати сліди дрібних дорожніх неприємностей. Успіх роботи нашого магазину багато в чому залежить від високої кваліфікації наших співробітників, великого асортименту автозапчастин та витратних матеріалів для різних марок автомобілів іноземного виробництва.

Здійснюємо продаж запчастин в Чернівцях і по всій Україні.

Відгуки