ГЕО Чернівці

ГЕО Чернівці - фото
вулиця Героїв Майдану, 194а, офіс 311
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія «Гео Чернівці» надає професійні послуги у сфері землевпорядкування та геодезії. Виконуємо геодезичні, кадастрові та землевпорядні роботи якісно, вчасно та надійно.

У нашій команді працюють кваліфіковані фахівці, які добре знають свою справу, злагоджено та оперативно працюють, виконують роботи різної складності, завжди дотримуються домовлених термінів здачі проєкту. В процесі роботи використовуємо високоякісне сучасне обладнання, яке дозволяє отримувати  максимально точні результати.

Наші послуги:

  • Землевпорядні роботи — закріплення меж земельних ділянок, визначення їх координат та створення потрібної документації.
  • Інженерно-геодезичні вишукування — проведення вимірювальних робіт на нижньому та верхньому поверхневих шарах землі, що дає можливість отримати потрібні дані для проведення будівельних робіт на земельній ділянці.
  • Містобудівна документація — підготовка документів, які зображають планування розвитку території, поселення та будівництва.
  • Архітектурні послуги.

Кадастровий номер, приватизація чи поділ земельної ділянки, геодезична зйомка — ці та інші землевпорядні послуги ми зможемо надати вам на високому, професійному рівні. Звертайтеся, ми будемо раді вам допомогти!

Відгуки