Барвінок Смарт

Барвінок Смарт - фото
вулиця Головна, 200
(Магазин)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 17:00Без перерви
вулиця Руська, 219е
(Магазин)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 17:00Без перерви

Інформація

У двох магазинах та в гуртівні канцтоварів «Барвінок Smart» можна вигідно придбати якісну та різноманітну продукцію для школи та офісу. Тут представлено величезний вибір канцтоварів за приємними цінами для різних потреб.

Заходьте і переконайтеся — широкий асортимент дозволить придбати не лише корисні й потрібні товари,а  й милі сувеніри, приємні дрібнички та подарунки.

«Барвінок Smart» — надійний помічник для батьків, які збирають свою дитину до школи, адже це великий магазин, де можна придбати необхідний перелік товарів для свого школярика.

Шанувальники книг оцінять представлений в магазині вибір художньої літератури — є чимало цікавих книг різних жанрів та різнопланової тематики. Дитячі книги для розвитку та казки, цікаві оповідання та повчальні повісті — ваша дитина обов’язково оцінить такі корисні і приємні подарунки.

Для маленьких відвідувачів особливо привабливим є відділ з іграшками. Адже дитинство — це не лише навчання, а й розваги та захопливі ігри. Ми запропонуємо іграшки відповідно до вподобань вашого малюка. Тут можна легко підібрати подарунок і для малесенької дитини, і для дітей старшого віку.

Обирайте у магазинах «Барвінок Smart»:

  • рюкзаки та портфелі ТМ «Kite»;
  • канцтовари для школярів та офісних потреб;
  • розвивальні ігри для дітей;
  • товари для творчості;
  • іграшки;
  • художню, навчальну, довідкову, дитячу літературу.
З «Барвінок Smart» кожен день вашого школяра буде цікавим та яскравим!

Відгуки